Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 17:22

Fast and Furious 9 – Αναβολή ενός έτους για την έξοδο στις οθόνες

Ο ιός με την κορώνα ξαναχτύπησε.

Εδώ κλείνει το ένα εργοστάσιο πίσω από το άλλο, στις ταινίες θα κολλήσουμε τώρα; Εδώ που τα λέμε, αν δεν επιτρέπεται να βρεθείς σε μια πίστα MotoGP, φαντάσου πόσο πιο επικίνδυνο είναι να καθήσεις για 2 ώρες σε μια κλειστή αίθουσα με εκατοντάδες αγνώστους σε απόσταση έως και μερικών εκατοστών.

Εύλογα λοιπόν, μετά τον νέο James Bond και η 9η συνέχεια της σειράς Fast and Furious ανακοίνωσε την αναβολή της παγκόσμιας πρεμιέρας της και μάλιστα για πολύ-πολύ καιρό.

Η χαρά του petrolhead – και πρωτίστως της τετράτροχης φυλής – ήταν να ανοίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο 2020 και τώρα μετατίθεται για τον Απρίλιο 2021, για την ακρίβεια θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Απριλίου!

Δείτε παρακάτω το αυθεντικό ποστάρισμα στο Facebook που ανακοινώνει την αναβολή.

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 17:28

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube