.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:33

Τάσος Μπουντούρης: Σοβαρό ατύχημα με μοτοσυκλέτα για τον Ολυμπιονίκη ιστιοπλόο

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με σοβαρότατα τραύματα.

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου ο Τάσος Μπουντούρης κινείτο επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος του Καλαμακίου όταν έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο όχημα.

Τα τραύματά του του είναι εκτενή, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα σε οστικό κρανίο, κλείδα και πλευρά, καθώς και θλάση στον πνεύμονα. Από το ρεπορτάζ ως τώρα δεν επιβεβαιώνεται αν φορούσε κράνος ή όχι.

Ο Μπουντούρης μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική με έξοδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, καθώς δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δημόσιου νοσοκομείου.

Ευτυχώς το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα, Τετάρτη 22/1, εμφανίζεται αισιόδοξο για την πορεία της υγείας του, καθώς φαίνεται πως οι κακώσεις εμφανίζουν μικρή υποχώρηση. Ενδεχομένως και εντός της ημέρας ο τραυματίας θα μεταφερθεί διασωληνωμένος σε στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στη μοτοσυκλέτα επέβαινε και συνεπιβάτης, ο οποίος ωστόσο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, πλην κάποιων εκδορών. Το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο προσέκρουσε οδηγούσε ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

Ο Τάσος Μπουντούρης, 65 ετών σήμερα, έχει λάβει μέρος 7 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (από 1976 ως και το 2004) με κορυφαία επίδοση το χάλκινο μετάλλιο στην κλάση Soling το 1980, ενώ έχει κατακτήσει επίσης το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Του ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon