.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:18

Christmas Charity Ride 2019 με Vespa και Lambretta - 8 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Το Christmas Charity Ride (Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση) έχει γίνει πλέον θεσμός με συμμετοχές οδηγών Vespa και Lambretta από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τις προηγούμενες 9 χρονιές με έναν και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Ας δούμε πώς περιγράφει την εκδήλωση, ο οργανωτής της, που είναι το Vespa Club Thessaloniki.

"Προσπαθούμε με το δικό μας τρόπο να προσφέρουμε σε κοινωφελή ιδρύματα που εν μέσω κρίσης έχουν παραμεληθεί η αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα . Είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνουν οι Vespisti και Lambretisti σε φιλανθρωπίες, ακόμα πιο χαρακτηριστική όμως είναι η ευαισθησία τους σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου (https://www.kivotostoukosmou.org/el/ )

Στο Charity Ride 2019 μπορεί να συμμετάσχει όποιος οδηγός Vespa η φίλος της Vespa επιθυμεί, μέλος η όχι του Vespa Club. Η συμμετοχή κοστίζει 15 € και κάθε συμμετέχοντας παίρνει αναμνηστικό αυτοκόλλητο και Banner για το μπροστινό τμήμα της Vespa. Για τους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνεται ξενάγηση στον Πύργο Τριγωνίου, Vespoπαρέλαση στους δρόμους της πόλης καθώς και ένα μικρό κέρασμα στο ROVER στα λαδάδικα . Ετοιμαστείτε !!!!

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΓΩΝΙΟΥ

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 11:00 στο Πύργο Τριγωνίου στην Πορτάρα ( Άνω Πόλη) , όπου θα προμηθευτούμε τα Banner και τα αυτοκόλλητα που θα τοποθετήσουμε στις Vespa .
Θα απολαύσουμε μια μοναδική ξενάγηση , από επαγγελματία ξεναγό σε ένα από τους πιο εντυπωσιακούς Πύργους στα τείχη της πόλης μας .

VESPO ΒΟΛΤΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Στις 13:30 ξεκινάμε την βόλτα μας μετά από την ομαδική φωτογράφηση . Η διαδρομή θα ανακοινωθεί εκείνη την μέρα. Εάν έχει κίνηση καλό είναι να μην χωνόμαστε ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να παραμείνουμε όλοι μαζί . Υποχρεωτικό το κράνος και ο σεβασμός στον Κ.Ο.Κ. ( Ο οργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος ) Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει από κοντινές πόλεις ας μας ενημερώσει μήπως μπορέσουμε να του βρούμε vespa . Τελικός προορισμός το ROVER https://www.facebook.com/roverbar/ στη Σαλαμίνος 6 στα λαδάδικα. Μουσικάρες , snack ( με κουπονάκι) , μπυρίτσες και ποτάκια μέχρι το απόγευμα . Φυσικά όποιος θέλει να συμμετέχει στην Φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση και ας μην έχει Vespa , είναι ευπρόσδεκτος . ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon