.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:23

Η Αμερικανική Honda δημοπρατεί δύο σπάνιες μοτοσυκλέτες για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα custom RC51 κι ένα εξακύλινδρο CBX δημοπρατούνται online για τη στήριξη παιδιατρικού ιδρύματος.

Η American Honda και ο οίκος δημοπρασιών Iconic Motorbikes ανακοινώνουν πως δύο σπάνιες μοτοσυκλέτες βγαίνουν σε διαδικτυακή δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στο Pediatric Brain Tumor Foundation (Παιδιατρικό Ίδρυμα Όγκου Εγκεφάλου).

Αφού πρώτα οι δύο μοτοσυκλέτες εκτέθηκαν στην εκδήλωση Ride for Kids στο Λος Άντζελες, η ιστοσελίδα της Iconic Motorbikes άνοιξε στις 23/10 τη δημοπρασία για το RC51 Jurassic Park.

Honda RC51 Jurassic Park III T Rex X3

Πρόκειται για μια εκθεσιακή μοτοσυκλέτα, καρπό της συνεργασίας της American Honda με τα Universal Studios, όπου για την προώθηση της ταινίας Jurassic Park ΙΙΙ το 2001 η συγκεκριμένη RC51 βάφτηκε στα χρώματα της ταινίας και χρησιμοποιήθηκε ως έκθεμα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στην ουσία, ωστόσο, πρόκειται για μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, καθώς ουδέποτε βγήκε στον δρόμο και στο κοντέρ της αναγράφεται μόλις 1 μίλι! Όταν τέλειωσε ο διαφημιστικός της ρόλος, μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία της Universal, όπου και παρέμεινε μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό - και ελπίζουμε ο επόμενος ιδιοκτήτης της να την οδηγεί κιόλας.

Η online δημοπρασία του RC51 Jurassic Park άνοιξε στις 23 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοικτή για μια εβδομάδα, θα τη βρείτε εδώ.

Honda CBX Ride for Kids

Η δεύτερη μοτοσυκλέτα είναι εξακύλινδρο σε σειρά CBX του 1981, επίσης αδούλευτο και σε άριστη κατάσταση, το οποίο δεν έχει ανέβει ακόμη προς δημοπράτηση. Αυτό θα συμβεί στην ίδια ιστοσελίδα της Iconic Motorbikes στις 30 Οκτωβρίου και θα είναι επίσης διαθέσιμο για μια εβδομάδα.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon