.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 16:04

Ο Πάπας πουλά τη Harley-Davidson του

Εννοείται πως ο Πάπας έχει Harley-Davidson, ή μάλλον Holy Davidson.

Γιατί δηλαδή ο Πάπας να μην έχει κι αυτός μια μοτοσυκλέτα; Δώρο του την έκαναν του ανθρώπου, custom κατασκευή με επίχρυσα αξεσουάρ και ιδιόχειρη παράδοση στη μπροστινή αυλή του Βατικανού - βλέπε πλατεία Αγίου Πέτρου - από τη Γερμανική μοτοσυκλετιστική λέσχη που ακούει αυτό αυτοπεριγραφόμενο όνομα Jesus Bikers (ναι, υπάρχουν κι αυτοί).

Tο δε όνομα αυτής ... Holy Davidson, αν και ακούει και στο White Unique ή στο ακόμη απλοϊκότερο Pope bike.

holyharley 5

Η μοτοσυκλέτα αυτή αποτέλεσε το επίκεντρο ενός σχεδίου που ξεκίνησε το 2017 από τον επικεφαλής και ιδρυτή της λέσχης Jesus Bikers, Dr. Thomas Draxler, σε συνεργασία με τον custom κατασκευαστή Christoph Repp στην πόλη Würzburg της Γερμανίας.

Οι μετατροπές αφορούν αμιγώς κοσμητικά στοιχεία, ήτοι την βαφή σε λευκή πέρλα με φιλέτα σε αγκαθωτό στεφάνι, έναν εσταυρωμένο στην τιμονόπλακα και άφθονες επιχρυσωμένες λεπτομέρειες.

holyharley 9

Αφού η μοτοσυκλέτα ολοκληρώθηκε, η λέσχη ξεκίνησε το οδοιπορικό Peace Ride από το Würzburg προς το Βατικανό, όπου έφτασε στις 7 Ιουλίου 2019 και η παράδοση έγινε παρουσία μεγάλου κοινού στην πλατεία Αγίου Πέτρου, όπου ο Πάπας υπέγραψε στο ρεζερβουάρ της.

Καθώς βέβαια ο ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας δεν οδηγεί τίποτε ο ίδιος, η Holy Davidson ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με όλα τα οχήματα που κατά καιρούς έχουν δωρίσει στον Πάπα: δημοπρασία για καλό σκοπό.

holyharley 7

Έτσι λοιπόν η μοναδική αυτή Harley-Davidson των 1,570 cc ήρθε στα χέρια του οίκου Bonhams για να πρωταγωνιστήσει στη δημοπρασία The Autumn Stafford Sale στις 20 Οκτωβρίου 2019.

Αν ενδιαφέρεστε για την ευλογημένη αυτή Harley, μπορείτε να λάβετε μέρος στη δημοπρασία και ηλεκτρονικώς, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι για την τιμή που εκτιμάται πως θα πιάσει, δηλαδή κάπου μεταξύ €57,000 και €110,000.

Το καλό είναι πως η δημοπρασία δεν έχει ελάχιστη τιμή (reserve), αλλά κάτι μας λέει πως δεν πρόκειται να πέσει και στα επίπεδα μιας απλής μεταχειρισμένης Harley-Davidson.

Εδώ ο σύνδεσμος για την ιερή δημοπρασία

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon