.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 13:55

Video – Μια ματιά στο εργοστάσιο της Yamaha στην Iwata

Αν και τα κεντρικά της Yamaha βρίσκονται στο Hamamatsu της Ιαπωνίας, προκειμένου να υπάρχει διαχωρισμός από τα HQ της Suzuki, συνηθίζουμ  να αναφέρουμε πάντα το εργοστάσιο των τριών διαπασών στην γειτονική και όμορη πόλη, Iwata, ως έδρα.

Εκεί υπάρχουν γραμμές παραγωγής στις οποίες έχουν συναρμολογηθεί δεκάδες εκατομμύρια μοντέλα της εταιρείας, από scooter και παπιά, μέχρι superbikes και καθαρόαιμα off-road.

H Yamaha πλέον, έχει εγκαταστήσει γραμμές παραγωγής σε πολλά μέρη του κόσμου, στην ΝΑ Ασία, στην Κίνα, στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ και έχει μεταφέρει σε μερικά από αυτά  την παραγωγή μικρού κυβισμού μοντέλων, ωστόσο το πιο “ιστορικό” εργοστάσιο, παραμένει αυτό της Iwata.

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε κάποια πλάνα που έχουν τραβηχτεί μέσα σε αυτό, από τα στάδια κατασκευής NIKEN και SR400 κυρίως. Δεν πρόκειται για μια περιήγηση τύπου “ντοκιμαντέρ” αλλά περισσότερο για ένα clip που θέλει να μοιραστεί με τους θεατές το πάθος και την προσήλωση της εταιρείας στην δημιουργία των δίτροχων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon