.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 11:02

Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ - Στατιστικά στοιχεία της δράσης τους

Η υπηρεσία διασωστών του ΕΚΑΒ με μοτοσυκλέτες ξεκίνησε να οργανώνει και να παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία της δραστηριότητάς της.

Η μοτοσυκλέτα αποτελεί ένα μέσο που διακρίνεται για την ευελιξία της στις πόλεις και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται τη συγκεκριμένη ομάδα, που έχει ως κύρια αποστολή την ταχεία ανταπόκριση σε κρίσιμα συμβάντα και τη σταθεροποίηση του πάσχοντα, ώστε να φτάσει ασφαλής στο Νοσοκομείο. Ως γνωστόν, σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε λεπτό μετράει.

Στη σελίδα της στο Facebook, η ομάδα των μοτοσυκλετιστών του ΕΚΑΒ μας δίνει μια γεύση της δουλειάς που κάνουν σε αριθμούς. Ακολουθεί αυτούσια η πρόσφατη ανακοίνωσή της:

Όπως είδαν οι φίλοι της σελίδας, ξεκινήσαμε το προηγούμενο διάστημα, μία είσοδο στον κόσμο των στατιστικών. Γιατί πιστεύουμε ότι, καλή είναι η θεωρία, αλλά την αλήθεια την λένε μόνο οι αριθμοί. Δημιουργήσαμε δικό μας, εσωτερικό μηχανισμό συλλογής στατιστικών, τον οποίο υποστηρίζουμε σε εθελοντική βάση και πέρα από κάθε συμβατική υποχρέωση.

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση γενικών ποσοτικών στοιχείων, με τρεις μοτοσυκλέτες, μετά με το σύνολο του στόλου. Ο Αύγουστος είναι μήνας "χαλαρός" αφού η μισή Αττική λείπει και μας έδωσε την ευκαιρία να προσθέσουμε επιπλέον παραμέτρους.

Τον Σεπτέμβριο (όπως είχαμε υποσχεθεί) θα προσθέσουμε και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τον Οκτώβριο θα τα αυξήσουμε και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, να έχουμε ένα πλήρες σύστημα καταγραφής και επεξεργασίας.

Τα οφέλη που προκύπτουν, από την δράση των μοτοσυκλετών, στην εξοικονόμηση πόρων, σε ανθρωποώρες, μέσα και υλικά είναι συντριπτικά.

69691865 1335007153320918 4780091849312305152 n

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon