.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 14:29

MV Agusta – Ένα κατά παραγγελία και μοναδικό “χρυσό” Dragster 800 RC

Αν βρίσκετε τον τιμοκατάλογο της MV Agusta κάπως “τσιμπημένο” και τα μοντέλα της γκάμας της “εξωτικά”, να ξέρετε ότι για κάποιους εκεί έξω, αυτά είναι για τον λαουτζίκο και δεν καταδέχονται να ψωνίσουν ότι θα μπορούσε –θεωρητικά- ο κάθε ένας από εμάς.

Όταν υπάρχει το χρήμα, όλα μπορούν να γίνουν λοιπόν, ακόμα και να βάλεις την MV Agusta να φτιάξει ένα ξεχωριστό μοντέλο, μόνο για σένα. Όπως στην προκειμένη περίπτωση όπου ένας –αγνώστων στοιχείων – πελάτης παρήγγειλλε στην ιταλική εταιρεία ένα μοναδικό, επίχρυσο, Dragster 800 RC.

Και όταν λέμε “μοναδικό” το εννοούμε, αφού σε πολλά σημεία πάνω στην μοτοσυκλέτα υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός παραγωγής που είναι 001/ 001 ενώ στο ειδικό κάλυμμα με το οποίο πρόκειται να παραδοθεί η μοτοσυκλέτα, αναγράφεται “1-Off”, δηλαδή μια και τέρμα, δεν θα υπάρξει άλλη.

Το ένα και μοναδικό αυτό μοντέλο λοιπόν, φέρει ακόμα περισσότερο carbon από την “standard” έκδοση του Dragster 800 RC, ενώ έχει γίνει και εκτεταμένη χρήση Ergal, δηλαδή ενός υπερελαφρού και πολύ ανθεκτικού κράματος αλουμινίου που χρησιμοποιείται πολύ στα αεροσκάφη (και ναι, είναι ακριβό, αλλά αυτό δεν απασχολεί στην συγκεκριμένη περίπτωση…)   

Η μοτοσυκλέτα έχει βαφεί σε αυτό που η MV Agusta ονομάζει “Shining Gold”, ενώ επειδή ο πελάτης  μάλλον ήθελε και ένα ασορτί κράνος μαζί, ένα X-Lite X-803 Ultra Carbon… “επιχρυσώθηκε” επίσης.

Τιμή και τέτοια δεν ανακοινώνονται φυσικά (και να τα ανακοίνωναν, τι σημασία έχει;), ενώ, όπως ήδη γράφτηκε, τα στοιχεία του “πελάτη”, δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 14:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon