.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 11:30

Η ασυνήθιστη ζέστη… έβγαλε από τα ρούχα του Γερμανό αναβάτη!

Ένα ασυνήθιστο κύμα καύσωνα πλήττει τις τελευταίες μέρες την κεντρική Ευρώπη, με τις  θερμοκρασίες να σπάνε σε πολλές περιοχές ρεκόρ που κρατούσαν επί δεκαετίες. Στην Γερμανία και συγκεκριμένα βορειοανατολικά της χώρας, στο Βρανδεμβούργο, η θερμοκρασία έφτασε κοντά στους 38 βαθμούς.

Εντάξει, για εμάς αυτό είναι ένα συνηθισμένο μεσημέρι του Ιουλίου, για τους βορειοευρωπαίους όμως, είναι απλά… απάλευτο. Έτσι λοιπόν ένας Γερμανός αναβάτης, βρέθηκε να οδηγά το scooter του γυμνός, φορώντας μόνο το κράνος του και –φυσικά- σανδάλια (ευτυχώς χωρίς άσπρη κάλτσα).

Τον αναβάτη τον σταμάτησε περιπολικό της αστυνομίας του Βρανδεμβούργου και στην ερώτηση τους γιατί οδηγά γυμνός, εκείνος απάντησε το προφανές …“γιατί έχει ζέστη”. Tώρα όσο και αν σας ακούγεται περίεργο για τους νομοταγείς και αυστηρούς Γερμανούς, δεν του βεβαιώθηκε καμία παράβαση, γιατί πολύ απλά ο “τσίτσιδος” αναβάτης, δεν παρανομούσε.

Δεν υπάρχει κάποιος νόμος στην Γερμανία που να απαγορεύει την οδήγηση μοτοσυκλέτας σε γυμνούς και από την στιγμή που ο αναβάτης φορούσε κράνος, ουσιαστικά ήταν απόλυτα νομοταγής. Του έγινε απλά μια σύσταση να φορέσει το παντελόνι του και τον άφησαν να συνεχίσει…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 11:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon