.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 13:07

Μoto Travel Greece - Νέα εταιρεία με ειδίκευση στον μοτοσυκλετιστικό τουρισμό

Μια νέα Ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα ξεκινά τη δραστηριότητα της με σκοπό να κάνει γνωστή τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο ως τον απόλυτο μοτοσυκλετιστικό προορισμό σε όσους τους αρέσει να συνδυάζουν τις διακοπές τους μαζί με την περιπέτεια.

Η Μoto Travel Greece έχει στον στόλο της ολοκαίνουργια όλα τα τελευταία μοντέλα της BMW, από τη ναυαρχίδα R 1250 GS, τα all-terrain F 850 GS και F 750 GS έως το μικρό G 310 GS. Όλα είναι εφοδιασμένα με εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και μεταλλικές βαλίτσες από την Touratech.

Επίσης διαθέτει πλήρη εξοπλισμό για τον αναβάτη (κράνη, adventure στολές, μπότες, γάντια) από τη Nordcap και την Airoh, καθώς και GPS, βάσεις για κινητό, αδιάβροχα, χάρτες και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας αναβάτης για να ταξιδέψει με ασφάλεια και άνεση.

Προσφέρονται έτοιμα πακέτα, αλλά και custom εκδρομές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Φιλοξενία σε προσεκτικά διαλεγμένα ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες, φαγητό σε επιλεγμένες ταβέρνες και φυσικά διαδρομές που προσφέρουν πραγματική οδηγική απόλαυση περνώντας από τα ωραιότερα σημεία της πατρίδας μας.

Προτάσεις για ημερήσιες κοντινές εκδρομές, αλλά και μοτοσυκλέτες και εξοπλισμός διαθέσιμα για απλή ενοικίαση συμπληρώνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Όλα αυτά οργανωμένα από ανθρώπους με την πιστοποίηση από την FIM Europe, που πάνω από όλα αγαπούν τη μοτοσυκλέτα, το ταξίδι και την περιπέτεια με πάθος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website της εταιρίας, στη διεύθυνση www.mototravelgreece.com.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon