.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 17:25

Αστυνομικός υπεράνω νόμου τρώει επική χύμα

Οδηγά  κατασχεμένη για επικίνδυνη οδήγηση μηχανή, όταν ο ίδιος είναι Νο1 κίνδυνος!

Κυκλοφορούν κάτι viral video στο διαδίκτυο που ανήκουν στην κατηγορία του “instant karma”, δηλαδή στην άμεση απόδοση "κοσμικής δικαιοσύνης" ή για να το πούμε πιο απλά, να “λούζεσαι” άμεσα και ανταποδοτικά ότι στραβό έχεις κάνει. Το συγκεκριμένο video, είναι ένα από αυτά!

Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη λοιπόν, έχουν κατάσχέσει MX μοτοσυκλέτα την οποία παράτησε αναβάτης μετά από καταδίωξη. Όλα καλά μέχρι εδώ, απλά εφαρμόστηκε ο νόμος.

Η συνέχεια όμως είναι διαφορετική, ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο περιστατικό, καβαλά την κατασχεμένη μοτοσυκλέτα, χωρίς ίχνος προστατευτικού εξοπλισμού ή κράνος και αρχίζει να την οδηγά, προκειμένου, όπως δήλωσε ο ίδιος, να την μεταφέρει στο γκαράζ όπου και θα φυλασσόταν, δύο οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω.

Τα άτσαλο σουζάκι με το “καλημέρα σας”, προμηνύει την ιλαροτραγική εξέλιξη στην συνέχεια… ο αστυνομικός “τρώει” ένα κόκκινο φανάρι για πλάκα, βγαίνει στην κάθετο, προσπαθεί να αποφύγει διερχόμενο αυτοκίνητο, και κάπου εκεί τα χάνει, ανοίγει το γκάζι όπως να ΄ναι, και σε ένα δίχρονο MX, αν δεν ξέρεις τι κάνεις, αυτό σημαίνει βρόντος. Σίγουρος. Όπως και συνέβη δηλαδή.   

Ευτυχώς ο αστυνομικός δεν έπαθε κάτι, αλλά το σίγουρο είναι ότι έγραψε το πρωτόκολλο στα παλιά του τα παπούτσια, για αυτό και κάνουμε λόγο για “instant karma”. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 17:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon