.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 17:38

Έκοψε πίτα η μεγάλη Μοτοπαρέα Λεωνιδίου

37 λέσχες, πάνω από 400 μοτοσυκλέτες παρούσες!

Η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου έκοψε την πίτα της την Κυριακή 3 Μαρτίου στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Πλάκας Λεωνιδίου και μας ενημερώνει για το πολύ όμορφο event που διοργάνωσε με την ανακοίνωση που ακολουθεί.

PITA 2019 7

"Ήταν μια φανταστική μέρα για τον υγιή μοτοσικλετισμό, 37 λέσχες-ομάδες-club πλαισίωσαν την εκδήλωση με πάνω από 400 μοτοσικλέτες, δίνοντας χρώμα, μηνύματα και αισιοδοξία για το μέλλον.

PITA 2019 4

Η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ταπεινότητα για όλους τους μοτοσικλετιστές που τίμησαν την εκδήλωση, αποδεικνύοντας ότι για να πετύχουν μερικά πράγματα, θέλει μεράκι, αλληλεγγύη, καθαρότητα και αγάπη γι αυτό που κάνεις. Ξέρουμε ότι είχαμε ατέλειες, θα τις διορθώσουμε, άλλωστε το χαμόγελο όσων συμμετείχαν μας δίνει δύναμη γι αυτό.

PITA 2019

Μεγας χορηγος της εκδηλωσης ηταν η επιχειρηση ΜΟΤΟΠΕΤΣΑΣ-HONDA που την ευχαριστουμε θερμα, αλλά η Μοτοπαρεα Λεωνιδιου ευχαριστει επισης και όλους τους δωροθέτες που έβαλαν με το δώρο τους και αυτοί το λιθαράκι τους.

PITA 2019 6

Κλείνοντας θα λέγαμε ότι η υγιής μοτοσικλετιστική κοινότητα χρειάζεται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να περνάει το μήνυμα στη νέα γενιά, που τόσο πολύ τη χρειάζεται και η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου θα είναι παρούσα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που θα γίνονται από τις εκάστοτε λέσχες -ομάδες-club.

Ραντεβού στη γιορτή μας, στο 8ο Οδοιπορικό Ιστορίας 1821, στις 7 Απρίλη, για όσους έρθουν αλλά και στους δρόμους όλο το χρόνο."

Φωτογραφίες: leonidion.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 17:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon