.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 11:02

Andeli Mototouring – 2o Women's Ride

Τον Ιούνιο στην Κεντρική Ελλάδα

Μετά την εξαιρετική επιτυχία του 1ου Women's Ride ήρθε η ώρα για το sequel! Φέτος, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τις Ride Me Up να προσθέσουμε στην εκδήλωσή μας άλλη μια ημέρα ώστε να χωρέσουν ακόμα περισσότερες δραστηριότητες!

Η τοποθεσία του event του 2019, που είναι προγραμματισμένο για τις 15-18 Ιουνίου 2019, θα βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα για να ενώσει τις αναβάτριες απ' όλη την χώρα και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένες!

Ο μέγας και αποκλειστικός χορηγός αυτής της εκδήλωσης, η Honda Σαρακάκης θα παρέχει πέρα από μοτοσυκλέτες για Test-Rides και κάποια σούπερ δώρα έκπληξη:

- 10 τυχερές θα επιλεγούν για να κάνουν το ταξίδι φέτος όχι με τις δικές τους μοτοσυκλέτες, αλλά με ολοκαίνουρια μοντέλα της Honda.

- Κοντά μας θα έχουμε τον πολύ-πρωταθλητή στο Enduro Βασίλη Σιαφαρίκα ο οποίος θα μυήσει τις συμμετέχουσες στα μυστικά του χώματος. Σε διαμορφωμένη πίστα θα έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τις χωμάτινες μοτοσυκλέτες που θα μας περιμένουν (όπως CRF250)!

Οι βόλτες στη γύρω περιοχή εννοείται ότι πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, τα δώρα από τους χορηγούς μας επίσης, οπότε όπως καταλαβαίνετε η συμμετοχή σας είναι MUST!

Και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, οπότε μείνετε συντονισμένες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι συμμετοχές φέτος θα είναι αυστηρά 40 και -αν κρίνουμε από τη διάθεση που υπάρχει- μάλλον θα πρέπει να βιαστείτε και να δηλώσετε συμμετοχή. Και φυσικά, αν θέλετε να έρθετε παρέα με τις φίλες σας, καλό είναι να τις ειδοποιήσετε εγκαίρως κάνοντας share αυτό το event!

Andeli Mototouring - Σελίδα Facebook event

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 11:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon