.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 19:05

Στόχος το Isle of Man TT για μονόχειρα αγωνιζόμενο

Ο Chris Ganley και το όνειρο του για το 2023

Στα βιβλία της ιστορίας θέλει να γράψει το όνομά του ο 28χρονος Βρετανός αγωνιζόμενος Chris Ganley, ως ο πρώτος άνθρωπος που συμμετέχει στον θρυλικό αγώνα έχοντας μόνο ένα χέρι.

Ο πρώην υποδεκανέας του βρετανικού στρατού έχασε το αριστερό του χέρι (παραλίγο και το δεξί και την ίδια του τη ζωή) σε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα το 2014, όταν και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

Το παραπάνω ατυχές γεγονός όχι μόνο δεν χάλασε τη σχέση του Ganley με τους δύο τροχούς αλλά την ενίσχυσε αφού ο Βρετανός έπειτα και από την περίοδο αποκατάστασης που χρειάστηκε, ξεκίνησε να ανεβαίνει πάλι σε μοτοσυκλέτες αλλά και να αγωνίζεται με αυτές.

one armed rider isle of man 2

Ο Ganley δείχνει να “το έχει” αφού τερμάτισε στην 4η θέση του βρετανικού πρωταθλήματος Thundersport GB αγωνιζόμενος απέναντι σε αρτιμελείς αναβάτες και αυτό του δίνει την απαραίτητη δύναμη ώστε να συνεχίσει να προοδεύει και σιγά-σιγά να πάρει τις απαραίτητες αγωνιστικές άδειες ώστε να μπορεί να τρέξει και στο Isle of Man.

one armed rider isle of man

Ο Ganley έχει σαν στόχο τη συμμετοχή του στον θρυλικό αγώνα το 2023, το έτος που πιστεύει ότι θα έχει την απαραίτητη ταχύτητα, τις άδειες αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται κανείς για αυτόν τον απαιτητικό αγώνα.

Βρείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα του Chris Ganley και μάθετε περισσότερα για την ιστορία του που πραγματικά εμπνέει όλους τους φίλους των δύο τροχών στο κυνήγι των δικών τους στόχων και ονείρων.

Δείτε το ακόλουθο συγκινητικό βίντεο με τον ίδιο τον Ganley να εκφράζει την επιθυμία του για το Isle of Man.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 19:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon