.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 14:12

Jarvish Smart Helmet – Ξεκίνησαν οι παραδόσεις στους πελάτες

Έπιασαν τον στόχο στο Kickstarter και συνεχίζουν στο Indiegogo

Τα “έξυπνα” κράνη Jarvish, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για μια μαζική παραγωγή και διάθεση στις δυτικές αγορές. Προσφέρουν HUD προβολή, κάμερες που καλύπτουν οπτικό πεδίο 360 μοιρών, handsfree έλεγχο, φωνητικές εντολές, ενώ έχουν ακόμα και Alexa app ενσωματωμένη στο λογισμικό τους.

Οι προπαραγγελίες για τα Jarvish, είχαν ανοίξει από πέρυσι το καλοκαίρι, όσο η εταιρεία συγκέντρωνε… ρευστό μέσο της διαδικτυακής πλατφόρμας χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων, Kickstarter. Ο στόχος των 420.000 $ πιάστηκε λοιπόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις των πρώτων κρανών σε όσους τα είχαν “καπαρώσει” από νωρίς.

Ακόμα δεν μιλάμε για ευρεία παραγωγή βέβαια, οι συνολικές παραγγελίες για τις εκδόσεις X και X-AR των Jarvish, είναι περίπου 600, ενώ έχουν παραδοθεί μόλις 16 κράνη. H Jarvish έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια χρηματοδότησης, αυτή την φορά στον Indiegogo, όπου και μπορεί κανείς να παραγγείλει τα συγκεκριμένα κράνη, με τις παραδόσεις να εκτείνονται σε ένα διάστημα από τον Απρίλιο, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προστεθεί δύο νέες εκδόσεις, με την ονομασία TRON, οι οποίες φέρουν ως πρόσθετο λωρίδες LED στο εξωτερικό κέλυφος, θυμίζοντας φυσικά την αισθητική των γνωστών ταινιών επιστημονικής φαντασίας TRON και TRON Legacy.

Για παραγγελίες ΕΔΩ 

υ.γ. Είμαστε κάπως επιφυλακτικοί με όλο αυτό, ειδικά μετά το μεγάλο φιάσκο της SKULLY.     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 14:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon