Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 16:47

Ανεβαίνονας ανάποδα μια διαδρομή Urban MTB με μοτοσυκλέτα - Video

Θεαματική δράση με τον Benjamin Herrera Ried της Beta

Δείτε το ανερχόμενο αστέρι του Enduro, Benjamin Herrera Ried, επίσημο αναβάτη της Beta και της Red Bull, να ανεβαίνει ανάποδα μια διαδρομή urban MTB, καβάλα στην δίχρονη Beta RR 300 του.

Το σενάριο του βίντεο θέλει τον Herrera Ried να έχει ξεχάσει να επιστρέψει την GoPro του αγωνιζόμενου MTB, Tomas Slavic, με τον τελευταίο να το παίρνει χαμπάρι ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η κατάβαση του.

Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο ο Slavic τον Χιλιανό αναβάτη της Beta και ο Herrera Ried ξεκινά να ανέβει ανάποδα τη διαδρομή που έχει στήσει η Red Bull για τον αγώνα Urban MTB του Valparaiso.

Εκεί γίνονται όργια, με τον Herrera Ried να κάνει άλματα, σούζες και drift, να ανεβαίνει σκάλες και σοκάκια σαν σίφουνας στην προσπάθεια του να προλάβει την εκκίνηση του Slavic.

Τα σχόλια στο βίντεο στέκονται σε 2 σημεία. Στα θεαματικά πλάνα που κλέβουν την παράσταση, αλλά και σε μία ένσταση στο μοντάζ του ήχου, καθώς ο μοντέρ πρόσθεσε ψεύτικο ήχο στα drift. Όμως ουδείς... άσφαλτος, που θα έλεγε και η Λαίδη. 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 16:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube