.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 11:50

Moto Guzzi V85 TT – Χιλιάδες σπεύδουν για test ride

Πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον για το νέο adventure της Moto Guzzi

Πριν λίγες μόλις μέρες η Moto Guzzi ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής του νέου της μεσαίου adventure μοντέλου, V85 TT, και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα μια φόρμα για να κλείσει κανείς ένα test ride του νέου μοντέλου.

Υποθέτουμε πως η ανταπόκριση του κοινού σε μία μόλις εβδομάδα από την ανακοίνωση των test rides θα πρέπει να έχει φέρει μεγάλες χαρές στο Mandello del Lario, καθώς πάνω από 8,000 μοτοσυκλετιστές από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη γραφτεί στη σχετική φόρμα για να δοκιμάσουν το νέο Moto Guzzi.

moto guzzi v85tt 1

Η πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων προέρχεται κατά κόρον από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγοράς, ήτοι Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Αυστρία, ενώ θυμίζουμε πως μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες και για την αγορά των Η.Π.Α.

Τα test rides θα ξεκινήσουν από τα τέλη του Φεβρουαρίου και είναι ανοικτά και για τους Έλληνες ενδιαφερόμενους, αν και στη χώρα μας ακόμη περιμένουμε να μάθουμε τη λιανική τιμή του.

moto guzzi v85tt 3

Φόρμα εγγραφής για test ride του V85 TT

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 11:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon