.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 11:54

Κλείστε Test Ride του νέου Moto Guzzi V85TT

Δοκιμάστε πρώτοι το πολυαναμενόμενο adventure

To V85TT είναι η μοτοσυκλέτα που σηματοδοτεί την επιστροφή της Moto Guzzi στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των Adventure. Η μοναδική του εμφάνιση, ο νέος V2 αερόψυκτος κινητήρας με την “εγκάρσια” τοποθέτηση του στο πλαίσιο αλλά και η “επικαιροποίηση” της μοτοσυκλέτας από πλευράς εξοπλισμού, δημιουργούν μια ξεχωριστή πρόταση, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς αναβάτες.

Αν ανήκετε σε αυτούς ή αν απλά θέλετε να πάρετε μια γεύση από την “παραδοσιακή” φιλοσοφία της Moto Guzzi, στην πιο σύγχρονη εκδοχή που έχει παρουσιαστεί ποτέ, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σαν για ένα test ride, συμπληρώνοντας τα στοχιεία σας στην φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.

Με το που καταστεί διαθέσιμο ένα V85TT για δοκιμή, στον κοντινότερο στην περιοχή σας αντιπρόσωπο, θα ειδοποιηθείτε άμεσα και θα έχετε την ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα το οδηγήσουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 11:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon