.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 10:39

VIDEO – Μοτοσυκλετιστής χτυπά πεζή “στην κοσμάρα της”

Η τύπισσα απλά σηκώθηκε και έτρεξε να προλάβει το λεωφορείο!

Σίγουρα η εποχή μας έχει άγχη, έννοιες, και τρέξιμο. Πολλά γυρνάνε στο μυαλό μας καθημερινά και συχνά βυθιζόμαστε στις σκέψεις μας, χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα.

Όπως η κυρία στο video που αναρτήθηκε εχθές, στο κανάλι του youtube που διατηρεί ο χρήστης Αnimosus. Ο Animosus, ποστάρει συχνά video “καθημερινής οδηγικής τρέλας” που καταγράφει οδηγώντας την μοτοσυκλέτας του στο Λονδίνο και όχι μόνο.

Στο τελευταίο αυτό video λοιπόν, έχει καταγράψει ένα περιστατικό όπου παρασύρει μια πεζή με την μοτοσυκλέτα του! Ευτυχώς, απ΄ότι φαίνεται κανείς δεν τραυματίστηκε και η μοτοσυκλέτα του Animosus υπέστη μικρής έκτασης ζημίες.

Το σοκαριστικό βέβαια είναι το πόσο “στην κοσμάρα” της είναι η πεζή τόσο πριν όσο και μετά το ατύχημα. Βγαίνει στο δρόμο χωρίς να κοιτάξει καθόλου αριστερά (ειρωνικό το γεγονός ότι υπάρχει γραμμένο με διακριτά γράμματα στην διάβαση το “LOOK LEFT”) και τελευταία στιγμή, όταν είναι πλέον πολύ αργά, αντιλαμβάνεται την διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Μετά το ατύχημα και ενώ η πεζή έχει πέσει στον δρόμο, απλά σηκώνεται όρθια και συνεχίζει ατάραχη προς τον προορισμό της… την στάση του λεωφορείου, λίγο πιο κάτω στον δρόμο. Δεν ακούγεται καθαρά αλλά νομίζουμε ότι απλά λέει στον σαστισμένο αναβάτη “συγνώμη, πρέπει να προλάβω το λεωφορείο”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 10:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon