.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 09:29

Triumph Adventure Experience - For the Ride

Ζήστε μοναδικές Off-Road εμπειρίες στην Ουαλία

Το πρόγραμμα Triumph Adventure Experience τρέχει από την επίσημη Triumph Βρετανίας, και παρέχει τόσο εκπαίδευση, όσο και εκδρομές / εμπειρίες εκτός δρόμου, με μοτοσυκλέτες της φίρμας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαλέξουν είτε να εκπαιδευτούν στην εκτός δρόμου οδήγηση μοτοσυκλέτας, μέσω της Ακαδημίας Οδήγησης της Triumph (Triumph Adventure Training Academy), είτε να εκδράμουν στα μοναδικής ομορφιάς τοπία της Νότιας Ουαλίας (Brecon Beacons), σε οργανωμένες αποδράσεις.

triumph adventure experience 7

Οι μοτοσυκλέτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συμμετέχοντες παρέχονται από την Triumph Βρετανίας, και περιλαμβάνουν τις Tiger 1200 XC, Tiger 800 XC, και οι νέες Street Scrambler και Scrambler 1200.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 8 εκπαιδευτές, διατίθενται 35 μοτοσυκλέτες συνολικά, ενώ η τοποθεσία στο Brecon Beacons παρέχει μοναδικό τερέν δασικών δρόμων και μονοπατιών, με χαλίκι, πέτρα, κ.α.

Όσον αφορά στην ακαδημία, αυτή για την ώρα διαθέτει 5 προγράμματα:

triumph adventure experience 4

Εισαγωγική μέρα (299 λίρες Αγγλίας, μια ημέρα), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη θέση του σώματος στην εκτός δρόμου οδήγηση, τεχνικές για να σηκώνετε τη μοτοσυκλέτα από το έδαφος, στροφές, ελεγχόμενο φρενάρισμα, κ.α.

  • Level 1 (499 λίρες Αγγλίας, 2 ημέρες), εδώ χτίζεται η εμπιστοσύνη του αναβάτη στον εαυτό του, και βελτιώνεται η ικανότητα του στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας.
  • Level 2 (499 λίρες Αγγλίας, 2 ημέρες), πιο δύσκολο από το πρώτο level, με εκμάθηση επιπρόσθετων τεχνικών.
  • Level 3 (499 λίρες Αγγλίας, 2 ημέρες), για πιο extreme και εξειδικευμένες καταστάσεις.
  • Φρεσκάρισμα (299 λίρες Αγγλίας, μια ημέρα), για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Φεύγοντας από την ακαδημία, έχουμε την Scambler Experience Day (299 λίρες Αγγλίας, μια ημέρα), με τους αναβάτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Street Scrambler και Scrambler 1200 και να εκδράμουν σε μια οργανωμένη οδηγική περιπέτεια με 20% ασφάλτινη και 80% εκτός δρόμου οδήγηση. Στην τιμή περιλαμβάνεται πέρα της μοτοσυκλέτας και της πλοήγησης, ο τεχνικός ρουχισμός, το φαί, η βενζίνη και τα αναψυκτικά.

triumph adventure experience 8

Μη φεύγετε όμως, έχουμε και Tiger Experience Day (299 λίρες Αγγλίας, μια ημέρα), με οδήγηση Tiger 1200 XC ή Tiger 800 XC, σε μια 90% χωμάτινη διαδρομή.

Η Triumph προσφέρει επιπλέον και την εμπειρία Gravel Tours (599 λίρες Αγγλίας, 2 μέρες), με τους αναβάτες να συμμετέχουν σε μια διήμερη εμπειρία στην οποία θα ανακαλύψουν πανέμορφες διαδρομές σε άσφαλτο και χώμα, θα περάσουν από ποτάμια, δάση, λόφους και μονοπάτια (70% εκτός δρόμου διαδρομή). Στην τιμή περιλαμβάνεται και η διαμονή το ενδιάμεσο βράδυ.

triumph adventure experience 9

Τέλος, η Triumph έχει φροντίσει να έχει και Ladies Day (299 λίρες Αγγλίας, μια ημέρα), στην οποία παρέχει εκπαίδευση στην εκτός δρόμου οδήγηση αποκλειστικά για γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

Τηλεφωνικά: 01639 844620

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 09:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon