.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 10:46

Transalp Hellas Club - Διεθνής συγκέντρωση στην Ελλάδα!

 

International Transalp Treffen

 


Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από την προηγούμενη πανευρωπαϊκή συνάντηση (International Transalp Treffen) στην χώρα μας και την όμορφη Πάργα. Η μεγάλη συμμετοχή και οι εντυπώσεις των επισκεπτών μας ήταν η καλύτερη επιβράβευση των ανθρώπων που δούλεψαν στην διοργάνωση αυτή.


Διαμονή στην Κυλλήνη

Το 2012 το Hellas Transalp Club,  είναι στην ευχάριστη θέση να αναλάβει για άλλη μια ακόμα φορά την Ι.Τ.Τ., με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους φίλους του Transalp στην Ευρώπη, μοναδικές εικόνες και εμπειρίες σε μια διαφορετική τώρα τοποθεσία....

Για 3 μέρες η καρδιά του Οn-Οff μοτοσικλετισμού θα χτυπάει στη Μαγευτική Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου από τις 17 μέχρι τις 20 Μαίου του 2012!!

Εκατοντάδες Transalp και όχι μόνο, θα βρεθούν να στρίβουν σε μοναδικές διαδρομές, με καταπληκτικά τοπία κάτω απ το άρωμα της Ελληνικής ομορφιάς !!!

Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας, αξιοθέατα όπως ο Ναός Επικούρειου του Απόλλωνα, ο ποταμός Νέδα και το Δάσος των Κενταύρων θα γίνουν το επίκεντρο για πολλούς αναβάτες απ όλη την Ευρώπη, όπου θα ανταλλάσσουν εμπειρίες, θα θυμηθούν προηγούμενες συναντήσεις και θα διασκεδάσουν όπως σε κάθε Ι.Τ.Τ.

Διαμονή στην Κυλλήνη

Το Δ.Σ. του HTC μετά απο αναζήτηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για το το καταλληλότερο μέρος, κατέληξε σε μια περιοχή προσβάσιμη εύκολα απ όλους, με μοναδική φυσική ομορφιά, ατελείωτη παραμυθένια παραλία και πολλά σημεία ενδιαφέροντος που θα πλαισιώσουν τις διαδρομές μας.

Για την διαμονή και διεξαγωγή της I.T.T. επιλέξαμε για σας ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που έχει να επιδείξει η Ελλάδα.

Στη Κυλλήνη, στο Olympia OASIS, ένα συγκρότημα 5* που παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες, μαγευτική φυσική ομορφιά, με την εγγύηση του ομίλου Grecotel, της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ελλάδα...


Το κόστος συμμετοχής κρατήθηκε χαμηλά και περιλαμβάνει:

- Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο
- Πρωινό σε μπουφέ
- Βραδινό σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
- Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΙΤΤ για τον οδηγό-συνοδηγό
- Αναμνηστικά και δώρα της εκδήλωσης

Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών γι αυτό εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας έγκαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις κλπ στο επίσημο site της διοργάνωσης http://itt2012.transalp.gr

Video Trailer

Σας περιμένουμε !

Το ΔΣ του HTC

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon