.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 09:32

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018 – Ανοικτά και σήμερα, Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Παράταση λειτουργίας λόγω κακοκαιρίας

Το φεστιβάλ Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018, που διοργανώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (28-30/9) στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι παίρνει παράταση μίας μέρας και θα παραμείνει ανοικτό και τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρες 16.00 έως 22.00.

Η αιτία είναι προφανώς η κακοκαιρία που προκλήθηκε από το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά και η οποία ενδεχομένως να εμπόδισε αρκετό κόσμο από το να επισκεφτεί την εκδήλωση.

hmeres motosykletas 05

Παρά την έντονη βροχόπτωση, ωστόσο, πολλοί επισκέπτες βρέθηκαν στη φεστιβάλ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με πάνω από 1,000 να δίνουν το παρόν την πρώτη μέρα.

Δείτε μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών από την εναρκτήρια μέρα του φεστιβάλ και, αν ο προγραμματισμός σας έπεσε κι αυτός «θύμα» του Ζορμπά, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή παράταση για να δείτε από κοντά τα μαγικά εκθέματα που σας περιμένουν στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018.

hmeres motosykletas 07

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon