.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 09:54

Honda CBR 1000RR Fireblade – Oι φήμες της εβδομάδας…

Όχι V4 αλλά πολύ ισχυρός τετρακύλινδρος


Πλέον οι φήμες για το νέο CBR 1000RR Fireblade, το οποίο θα παρουσιαστεί –λένε- μέσα στο 2019, προκύπτουν σε εβδομαδιαία βάση. H τελευταία “σοδειά” από αυτές, ξεκαθαρίζει ορισμένα πράγματα σε ότι αφορά στον κινητήρα της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο.

Πρώτα απ΄όλα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τετρακύλινδρο μοτέρ, αφήνοντας κατά μέρος τα σενάρια που ήθελαν την Honda να κάνει την υπέρβαση, εφαρμόζοντας V4 μοτέρ σε μοτοσυκλέτα της σειράς CBR.

2019 Fireblade 2

Πρόκειται για δύο διαφορετικά project, αναφέρεται στο δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές από την Ιαπωνία. Η Honda όντως δουλεύει πάνω σε μια superbike μοτοσυκλέτα με V4 κινητήρα αλλά αυτή μάλλον θα είναι μια πιο προσιτή έκδοση της εξωτικής RC213 V-S Replica.

To CBR 1000RR Fireblade, θα παραμείνει πιστό στην τετρακύλινδρη σε σειρά διάταξη, ωστόσο πρόκειται να γίνει μια πολύ γενναία αύξηση στην ισχύ του μοτέρ, η οποία –σύμφωνα πάντα με τις φήμες- θα φτάσει τους 210+ ίππους!

Μιλάμε δηλαδή για μια…20άδα (τουλάχιστον) επιπλέον ίππων σε σχέση με την απόδοση του  υπάρχοντος μοντέλου στην γκάμα, προκειμένου να “ισοφαριστούν” η και ακόμα να ξεπεραστούν οι ονομαστικές αποδόσεις του ανταγωνισμού στην κατηγορία.

2019 Fireblade 1

Η δημοσίευση συνοδεύεται από δύο πολύ ρεαλιστικές (αλλά βέβαια υποθετικές) ψηφιακές απεικονίσεις του νέου CBR 1000RR Fireblade.




 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 09:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon