.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 12:52

Distinguished Gentleman’s Ride 2018 και κοινωνική ευαισθησία

Πρόσκληση σε μια ευγενή μάχη

Το 2017 σε 92 χώρες και 582 πόλεις στο κόσμο χιλιάδες μοτοσυκλετιστές έβαλαν τα «καλά τους» και οδήγησαν με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη. Η προσπάθεια αυτή συγκέντρωσε το ποσό των 4.82 εκατ. δολαρίων και, προσφέροντάς το στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα “THE MOVEMBER FOUNDATION”, οι αναβάτες όλου του κόσμου έδειξαν προς πάσα κατεύθυνση τη διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουν και αντιμετωπίζουν παρόμοια κοινωνικά φαινόμενα.

Φέτος στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στην Αθήνα- θέλουμε να δώσουμε και εμείς ένα δυναμικό παρόν σε αυτό το παγκόσμιο event και για τον λόγο αυτό ενώνουμε την προσπάθεια μας με τη διοργάνωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, προετοιμάζοντας μια μοναδική εκδήλωση που θα κάνει αίσθηση.

Θα ήταν τιμή μας να σας ενημερώσουμε και απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, συνημμένα θα βρείτε σχετική πρόσκληση και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε σε προσωπικό επίπεδο.

DGR 2018 small

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 12:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon