.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 11:43

Harley-Davidson European Bike Week 2018

70,000 μοτοσυκλέτες ακόμη αντηχούν στις Άλπεις

Η Harley-Davidson διοργάνωσε την 21η εκδήλωση European Bike Week στις όχθες της Λίμνης Faak στην Carinthia της Αυστρίας από τις 4 ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μοτοσυκλετιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης, στο οποίο φέτος έδωσαν το παρόν πάνω από 120,000 επισκέπτες και 70,000 μοτοσυκλέτες υπό την ευτυχή συγκυρία του καλοκαιρινού καιρού στις Αυστριακές Άλπεις.

Η φετινή European Bike Week συμπίπτει με την επέτειο των 115 ετών της εταιρείας, αλλά και τα 35α γενέθλια του Harley Owners Group (H.O.G.).

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά τα μοντέλα του 2019 στην Expo Zone, μεταξύ αυτών το ολοκαίνουργιο FXDR 114 που ήτα διαθέσιμο και για test ride στη Demo Zone.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν φυσικά το Harley Village, σε μια έκταση 40,000 τετραγωνικών μέτρων γεμάτη με επίσημα προϊόντα, 21 επίσημους αντιπροσώπους της Harley-Davidson και 170 συνεργαζόμενους εμπόρους, καθώς και άφθονες επιλογές για φαγητό και ποτό.

Παράλληλα, στον χώρο αυτόν φιλοξενήθηκαν μουσικά δρώμενα για πέντε συνεχόμενα βράδια, ενώ το Σαββατόβραδο έγινε και η κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο Harley-Davidson Forty-Eight Special από τον Trevor Barton, International Consumer Events Manager της εταιρείας και την Ana Mamana, νικήτρια της περσινής κλήρωσης.

Μεγάλος νικητής της κλήρωσης για το 2018 αναδείχθηκε ο Βαλάντης Παύλου από την Κύπρο, ο οποίος σίγουρα το γιόρτασε δεόντως με τα υπόλοιπα 30 μέλη της Κυπριακής αποστολής του H.O.G. που έκαναν οδικώς το ταξίδι στη μνήμη ενός φίλου τους.

FAAK RIDE OUT 2018P9060231

Παράλληλα η Jeep, συνεργάτης της Harley-Davidson και επίσημη χορηγός των εκδηλώσεών της, πρόβαλλε τα νέα της Wrangler, Cherokee και Renegade, τα οποία μάλιστα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στη Jeep Test Drive Area, αλλά και στην πίστα Off-Road Experience.

Στο περιθώριο των κεντρικών εκδηλώσεων, οι επισκέπτες μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη service area για την περιποίηση των μοτοσυκλετών τους από τον τοπικό συνεργάτη της Harley-Davidson, Motodrom, αλλά και απολαύσουν βόλτες στην εκπληκτική φύση των Αυστριακών Άλπεων με την καθοδήγηση του τοπικού παραρτήματος Alpe Adria Chapter.

Το Custom Bike Show της Παρασκευής συγκέντρωσε στον χώρο του European Bike Week μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες από όλη την Ευρώπη, πολλές από τις οποίες ενώθηκαν με τους επισκέπτες για τη μεγαλειώδη παρέλαση του Σαββάτου που συμπεριέλαβε πάνω από 10,000 μοτοσυκλέτες σε μια διαδρομή γύρω από τα βουνά και της λίμνες της περιοχής.

Η 22η European Bike Week θα επιστρέψει στην ίδια περιοχή της Faaker See την εβδομάδα 3-8 Σεπτεμβρίου 2019.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 11:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM Offroad Days 2018 Royal Enfield – Himalayan Dakar Concept! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon