.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 11:37

V Strom Hellas Forum – Δραστηριότητες Νοεμβρίου

 

Εκδρομή και ενημερωτική παρουσίαση

 


Αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες 11 μέλη του Vstom hellas forum πραγματοποίησαν την καθιερωμένη μηνιαία εκδρομή της διαδικτυακής κοινότητας. Προορισμός το βουνό των Μουσών , ο Ελικώνας Βοιωτίας. Δυστυχώς η συνεχής βροχή, το τσουχτερό κρύο, ο δυνατός βοριάς αλλά και η χιονοθύελλα στο βουνό του Ελικώνα δεν επέτρεψαν στα μέλη μας να προσεγγίσουν το χωριό Αγία Άννα όπου είχε οργανωθεί γεύμα σε τοπική ταβέρνα.

Άσχημες καιρικές συνθήκες

Μετά την επίσκεψη στην Μονή Οσίου Λουκά στο Δίστομο ακολουθήθηκε η διαδρομή προς το Κυριάκι με σκοπό την ανάβαση του Ελικώνα και την κατάληξη στο χωριό της Αγίας Άννας. Τα πλάνα όμως άλλαξαν λόγω  έντονης χιονόπτωσης στο χωριό Κυριάκι με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν αντίθετα προς την Αράχωβα. Παρ' όλη την δυσκολία της εκδρομής αλλά και την ταλαιπωρία οι μπαταρίες γέμισαν και ίσως να ήταν μια από τις πιο όμορφες εξορμήσεις του Vstrom Hellas Φόρουμ.

Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν στην εκδρομή της 13ης Νοεμβρίου, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση με Θέμα "Ταξίδι στην Ευρώπη για αρχάριους και έμπειρους αναβάτες" από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη (www.motoexplorer.gr) με την συμμετοχή μελών του vstrom hellas forum , του TDM CLUB αλλά και επαγγελματιών του χώρου. Στην παρουσίαση μοιράστηκαν έντυπα με πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι με μοτοσικλέτα, έντυπα τα οποία είχε επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε κλήρωση 5 βιβλίων του έμπειρου μοτοσικλετιστή προς τους συμμετέχοντες.

Η επόμενη εκδρομή καθώς και το επόμενο σεμινάριο θα ανακοινωθούν προς τα μέλη μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Piaggio Hellas Prime Service Χειμώνας στην BMW Motorrad »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon