.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 13:39

Honda – Τελικά, είναι “go” ή “no go” το νέο CBR 600RR;

“Σκωτσέζικο ντους” με αντικρουόμενες πληροφορίες

Τον τελευταίο καιρό, με βάση κάποια έγγραφα που κατατέθηκαν στην Περιβαλλοντική Υπηρεσία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, υπήρξε αναζωπύρωση της φημολογίας που θέλει την Honda να παρουσιάζει ένα νέο CBR600RR.

Στα έγγραφα που κατέθεσε η Honda στην πολιτεία των ΗΠΑ, όπου το CBR600RR συνεχίζει να διατίθεται, εμφανίζεται και μια δεύτερη έκδοση, η οποία σημειώνεται με διαφορετικό σχετικό κωδικό και μειωμένο κατά 10 κιλά βάρος.

Αυτό το γεγονός αποτέλεσε και την αφορμή για να ξεκινήσουν πριν από μερικές εβδομάδες οι φήμες, ότι η Honda ετοιμάζεται να μπει στον “χορό” των 600 Supersport, ακολουθώντας τις Yamaha και Kawasaki.

Ωστόσο δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, ισχυρίζονται ότι μίλησαν για το θέμα αυτό με υψηλόβαθμο στέλεχος της Honda, το οποίο για ευνόητους λόγους δεν κατονομάζεται και τα λεγόμενα του ήταν απολύτως ξεκάθαρα: Δεν θα υπάρξει νέο CBR 600RR!

Όμως η καταχώρηση στα έγγραφα της Honda όντως υπάρχει, οπότε τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει; Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι το κατά 10 κιλά ελαφρύτερο CBR 600RR που εμφανίζεται στην λίστα, να αφορά μια ειδική έκδοση για κάποια από τις πολιτείες των ΗΠΑ, όπου ισχύουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Μια-προτιμότερη- εξήγηση είναι ότι το σχόλιο του στελέχους της Honda να αφορούσε απάντηση για τον βραχυπρόθεσμο μέλλον και η καταχώρηση στα έγγραφα να “προετοιμάζει” τον χώρο για ένα μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2019, μετά τις φθινοπωρινές εκθέσεις σε Κολωνία και Μιλάνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 13:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon