.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 12:59

Benelli – Στρατηγική συνεργασία με ινδική εταιρεία

Κατασκευή νέας γραμμή παραγωγής 92.000 τ.μ. στο Hyderabad

Ο ινδικός κατασκευαστικός όμιλος Mahavi Group, είναι μεταξύ άλλων αντιπρόσωπος των εταιρειών Mercedes-Benz, Skoda, Isuzu, Suzuki και Indian Motorcycles και αυτό του προσδίδει άμεση και στενή σχέση με τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της συνεργασίας με την Benelli όμως, προχωρά πολύ πέρα από την απλή αντιπροσώπευση και προβλέπει την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων εντός της Ινδίας, για την παραγωγή των μοντέλων της ιταλικής εταιρείας που προορίζονται για την τοπική αγορά και όχι μόνο.

Οι εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 92.000 τ.μ. θα κατασκευαστούν τμηματικά, με τα πρώτα 12.000 τ.μ. να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο και να αρχίζουν άμεσα την παραγωγή, ενώ σύντομα θα δημιουργηθεί ολόκληρο το κτηριακό συγκρότημα, σε στρατηγική τοποθεσία, λίγο έξω από το Hyberabad, στην καρδιά της Ινδίας.

Αυτό φυσικά θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην παγκόσμια διάθεση των μοντέλων της Benelli, που  θα έχει στην διάθεση της, τρεις γραμμές παραγωγής, στην Ιταλία, στην Κίνα και στην Ινδία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 12:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon