.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 12:38

Ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα που καίει… βότκα!

Άντε γεια μας και άσπρο πάτο!

Μπορεί στο ετήσιο ραντεβού των “άρρωστων” με την ταχύτητα, στα αλάτια της Bonneville οι κατηγορίες να είναι πλέον πάρα πολλές, πάντα θα υπάρξει όμως κάτι που θα ξεχωρίσει. Για φέτος, ο τίτλος αυτός απονείμετε δικαιωματικά στην συμμετοχή των αποστακτήριων Missoula από την Montana των HΠΑ. 

Με μια κατάλληλα μεταποιημένη Yamaha XS850 του 1980, για να καεί αιθανόλη, κατέρριψαν το ρεκόρ στην συγκεκριμένη κατηγορία επιτυγχάνοντας δύο περάσματα με μέσο όρο ταχύτητας τα 181,8 χλμ./ώρα.

Ως καύσιμο χρησιμοποιήθηκαν τα πρώτα “κεφάλια” από την απόσταξη Βότκας, που ως γνωστό είναι μπαρούτια και απλά δεν πίνονται (καλά, όχι από νορμάλ ανθρώπους…). Με κατάλληλη επεξεργασία αυτά τα αποστάγματα μετατράπηκαν σε καύσιμο το οποίο και τροφοδότησε την συγκεκριμένη Yamaha.

Νοστρόβια και Ζαζνταρόβιε! Χικ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 12:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon