.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 11:25

Marco Simoncelli – Το τελευταίο αντίο

 

Από χιλιάδες φίλους και θαυμαστές 

 



Χιλιάδες φίλοι, φανατικοί, μέλη της οικογένειας, θρύλοι του sport από όλο τον κόσμο, έσπευσαν να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Marco Simoncelli.
Η κηδεία έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Marco στο Coriano, στην εκκλησία Santa Maria Assunta, κοντά στο Rimini.
Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ δίπλα του είχαν τοποθετηθεί η μοτοσυκλέτα με την οποία κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008, Gilera, όπως και η Honda RC212V με την οποία συμμετείχε φέτος.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, είχαν τοποθετηθεί δύο γιγαντοοθόνες τόσο κοντά στην εκκλησία, όσο και στην πίστα του Misano, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος.
Κοντά του ήταν τόσο ο πατέρας του Paolo, η μητέρα του Rosella, η αδελφή ου Martina και η κοπέλα του Kate, όπως και οι κολλητοί του αναβάτες, Valentino Rossi, Giacomo Agostini, Alex Criville, Simone Corsi, Yuki Takahashi, Raffaele de Rosa, Chaz Davies, Mattia Pasini, Manuel Poggiali, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Randy de Puniet, Loris Capirossi, Toni Elias, Hiroshi Aoyama και Alex de Angelis.
Μέχρι και ο πρόεδρος της FIM Vito Ippolito και CEO της Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, ήταν εκεί και δήλωσε σχετικά.
“Αυτό που έγινε σήμερα στο Coriano ήταν πολύ συγκινητικό. Μετά την προσέλευση τόσων πολιτών, φανατικών, αλλά και όλων των ομάδων από τους αγώνες, είναι εμφανές ότι ο Marco ήταν ένας κορυφαίος αναβάτης και καταπληκτικός άνθρωπος.  Αυτό το ξέσπασμα του κόσμου και η αγάπη του προς αυτόν, αποδεικνύει ότι έχει αφήσει το σημάδι του”.

"Είμαι εντυπωσιασμένος από το θάρρος της οικογένειας του Marco, και κυρίως τη δύναμη του πατέρα του, Πάολο, ο οποίος ήταν σε θέση να μεταδώσει τη δύναμη και την ενέργειά του σε άλλους».

Σίγουρα ο Super Sic θα μείνει αξέχαστος. Καλό ταξίδι.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bazaar από την TEOMOTO Ανάκληση μοτοσυκλετών Harley-Davidson »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon