.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 10:59

Από την Κίνα στο WDW 2018 με Multistrada

Μια βόλτα 7,575 χιλιομέτρων σε 7 μέρες

Ζεις στην Κίνα, έχεις Multistrada 1200 Enduro και ονειρεύεσαι να βρεθείς στο World Ducati Week 2018. Το μόνο κακό είναι πως αυτό συμβαίνει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, πρακτικά στην άλλη άκρη του κόσμου. Πάλι καλά δηλαδή που η μοτοσυκλέτα σου έχει την περιπέτεια στο DNA της.

Ο Ken Lu, διευθυντής πωλήσεων της Ducati China και ο Lv Fei, ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Beijing MOTORWAY, άφησαν πίσω τους την πόλη Xinjiang για ένα επικό οδικό ταξίδι ως την πατρίδα των μοτοσυκλετών τους. Το ταξίδι τους βαπτίστηκε εύγλωττα “SuperFast Across The Eurasian Continent” (διασχίζοντας υπέρ-γρήγορα την Ευρασιατική ήπειρο), κάλυψε 7,575 χιλιόμετρα διασχίζοντας 10 χώρες και χρειάστηκε μόλις επτά μέρες οδήγησης ως τη Μπολόνια.

Φυσικά έσπευσαν για το απαραίτητο προσκύνημα στο εργοστάσιο και το φημισμένο Μουσείο της Ducati, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicali, ο οποίος είδε με χαρά δύο συνεργάτες του από την άλλη πλευρά του πλανήτη να καταφτάνουν όπως πρέπει: οδηγώντας τα Multi τους.

Ken Lu Ducati China Sales Director Claudio Domenicali Ducati CEO Lv Fei Founder and CEO of Beijing MOTORWAY

Μετά τη στάση αυτή, οι δύο Κινέζοι ετοιμάζονται για μια κοντινή βολτίτσα λίγο πιο νότια, στη Ριβιέρα της Αδριατικής και το WDW 2018 στην πίστα Misano World Circuit “Marco Simoncelli” από τις 22 ως τις 22 Ιουλίου.

"Το Multistrada 1200 Enduro είναι τέλειο για ένα τέτοιο κατόρθωμα," δήλωσε ο Lv Fei φτάνοντας στο Borgo Panigale. "Το μεγάλο ρεζερβουάρ δίνει μεγάλη αυτονομία, η εργονομία είναι ιδανική και, ακόμη και μετά από πολλές ώρες οδήγησης, δεν είσαι κουρασμένος. Η εξαιρετική αξιοπιστία σε συνδυασμό με έναν καταπληκτικό κινητήρα μας επέτρεψαν να διατηρούμε μέσες ταχύτητες-ρεκόρ και σε μερικά σημεία ως και 250 km/h, έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην Ιταλία σε μόλις 7 μέρες. Είμαστε κατευχαριστημένοι και τώρα μπορούμε να λάβουμε μέρος στο WDW2018 ως πραγματικοί Ducatisti."

Ο Claudio Domenicali τους καλωσόρισε προσωπικά κατά την άφιξή τους στην εταιρεία, συγχαίροντάς τους για το κατόρθωμά τους και προσκαλώντας τους να επιδείξουν τις μοτοσυκλέτες τους στον ειδικό χώρο του WDW 2018 που είναι αφιερωμένος στο Multistrada.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon