.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 16:13

GAS GAS – Νέο ECR 300, 2Τ, με μίζα και “εκδρομικό” χαρακτήρα

Τo Bikeit! σας μεταφέρει άμεσα τα νέα από την παρουσιάση στην Ισπανία!

Ένα νέο μοντέλο εντάσσει η GAS GAS στην γκάμα της, που απευθύνεται σε όσους αρέσκονται στο εκδρομικό / εξερευνητικό enduro. Όχι τόσο απόλυτο όσο τα καθαρόαιμα αγωνιστικά endurο αντίστοιχου κυβισμού των Ισπανών και με μίζα, ανήκει σε μια κατηγορία μοτοσυκλετών που έχει αρχίσει σιγά – σιγά να μεγαλώνει και να βρίσκει όλο και περισσότερους οπαδούς.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, πριν από λίγο, στην Ισπανία. To νέο ECR 300, βασίζεται στο “καθαρόαιμο” EC 300, φέροντας το πλαίσιο, τις αναρτήσεις και τον κινητήρα του, με τους μηχανικούς της GAS GAS να έχουν προσδώσει όμως μια διαφορετική καμπύλη απόδοσης, που δίνει έμφαση στην ροπή. Προς αυτή την κατεύθυνση αποσκοπεί και η νέα εξάτμιση της μοτοσυκλέτας, ενώ το συνολικό βάρος παρουσιάζεται αυξημένο κατά δύο κιλά, σε σύγκριση με το EC 300.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία στην συνέχεια.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 16:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon