.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 13:16

Οι Honda Adventure Roads 2019 οδηγούν την Africa Twin στο σπίτι της

 

Επιστροφή στο Νότιο Ημισφαίριο με ένα ταξίδι ζωής

 

Η Honda Motor Europe ξεκίνησε το πρόγραμμα Adventure Roads το 2017 και τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου άμεσα. Η πρώτη περιπέτεια έστειλε 40 τυχερούς αναβάτες CRF1000L Africa Twin σε ένα ονειρεμένο οκταήμερο ταξίδι 3,500 χιλιομέτρων ως το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, το φημισμένο Nordkapp.

Τώρα η Honda ανακοινώνει τον δεύτερο γύρο Adventure Roads, προσφέροντας την ευκαιρία σε άλλους 40 αναβάτες να κάνουν ένα μοναδικό οδικό ταξίδι με την Africa Twin, αυτή τη φορά οδηγώντας ως το αντίθετο άκρο, το νοτιότερο σημείο της Ηπείρου που η Africa Twin αποκαλεί "σπίτι" της.

133277 Adventure Roads 2019

Η εκκίνηση θα γίνει τον Μάρτιο του 2019 από το Durban στην ανατολική ακτή της Νότιας Αφρικής, για μια διαδρομή 3,200 χιλιομέτρων μέσω του κρατιδίου Lesotho ως το πανέμορφο Cape Town. Στη διάρκεια 12 ημερών στον δρόμο, οι ταξιδιώτες θα δουν μερικά από τα ομορφότερα φυσικά τοπία που έχει να επιδείξει η Γη.

Το Adventure Roads 2019 συνιστά ένα πλήρες πακέτο για 40 πελάτες της Honda από όλη την Ευρώπη. Περιλαμβάνει διαμονή, οδηγούς και συντήρηση, αφήνοντας τους συμμετέχοντες απλά να απολαύσουν ξέγνοιαστα το μοναδικό τους ταξίδι. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μάθουν βασικές τεχνικές από αναβάτες ράλι του HRC.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην αφοσιωμένη ιστοσελίδα www.hondaadventureroads.com.

133275 Adventure Roads 2019

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon