.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 11:12

Polaris - Διαγωνισμός με έπαθλο μοναδικές εμπειρίες

 

Ταξίδια στην Ισλανδία αλλά και στη… Νάξο!

Για να γιορτάσει την 20η επέτειο του εμβληματικού Ranger, η Polaris διοργανώνει έναν διαγωνισμό, με έπαθλο μοναδικές Ranger εμπειρίες, σε Ισλανδία και Νάξο!

polaris experience

Οι συμμετέχοντες πρέπει να ανεβάσουν μια φωτογραφία από την καλύτερη εμπειρία τους με ένα όχημα Ranger, με μια συνοδευτική λεζάντα. Και το ωραίο είναι πως δεν χρειάζεται καν να είναι ιδιοκτήτες ενός Ranger, θα μπορούσαν απλώς να το έχουν οδηγήσει σε κάποιο event ή test-ride.

Οι κριτές θα ψάχνουν για αυθεντικές, συναρπαστικές και μοναδικές εμπειρίες και θέλουν να δουν τον ενθουσιασμό του συμμετέχοντα για τα οχήματα Ranger. Οπότε, φανείτε επινοητικοί και δείξτε την καλλιτεχνική σας πλευρά.

Τέλος, εάν η φωτογραφία περιλαμβάνει οδήγηση, οι επιβαίνοντες πρέπει να φέρουν πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας -κράνη, γάντια, μάσκα, μακρυμάνικη μπλούζα και μακρύ παντελόνι.

polaris experience2

Τα βραβεία περιλαμβάνουν εμπειρίες με Ranger στην Ισλανδία και στην Ελλάδα. 

Στην Ισλανδία οι νικητές του διαγωνισμού θα οδηγήσουν σε θεαματικά τοπία και θα δουν πως οι ιδιοκτήτες Ranger κάνουν customizing στα οχήματα τους για να μπορούν να επισκέπτονται απομακρυσμένα καταφύγια στα βουνά. Οι νικητές θα μπορέσουν να κάνουν ακόμα και σκι, σε χιονοδρομικό κέντρο.

Στην Ελλάδα, οι νικητές θα επισκεφτούν το νησί της Νάξου, το οποίο θα γυρίσουν οδηγώντας ένα Ranger. Βόλτες στα χωριά, στα αρχαία, και στις παραλίες.
Τι περιμένετε λοιπόν; Στείλτε σήμερα κιόλας τις φωτογραφίες σας ΕΔΩ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 11:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon