.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 16:52

BMW Motorrad Sfakianakis Test Rides 2018

 

Οδηγείστε και εσείς την BMW που σας ενδιαφέρει!

Test Rides διοργανώνει η BMW Motorrad Sfakianakis, μεταξύ 9-12 Μαΐου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους φίλους των δύο τροχών να ανέβουν στη σέλα και να οδηγήσουν τα scooter ή τις μοτοσυκλέτες της γερμανικής εταιρίας που τους ενδιαφέρουν

Κλείστε test ride κάνοντας κλικ στο "Book Now" στην αρχική σελίδα της BMW Motorrad Sfakianaks στο Facebook. Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε να οδηγήσετε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Μετά την αποστολή του αιτήματός σας, οι άνθρωποι της BMW Motorrad Sfakianakis θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί να οδηγήσετε τη μοτοσυκλέτα που επιθυμείτε.

Τα Test Rides θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα της εταιρίας στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 53).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 15:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon