.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:31

Παράδοση τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

 

Την Μεγάλη Τετάρτη παραδίδεται στην κυκλοφορία

Το τμήμα “Γούρνες – Χερσόνησος” του ΒΟΑΚ, μήκους 7 χιλιομέτρων, πρόκειται να παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 04/04/2018 (Μεγάλη Τετάρτη). Πρόκειται για ένα –μικρό είναι η αλήθεια- μέρος της συνολικής αναβάθμισης που πρόκειται να δεχθεί ο πλέον νευραλγικός οδικός άξονας της Κρήτης, το οποίο θα προστεθεί στα 41 χιλιόμετρα (από τα 310…) που έχουν εκσυγχρονιστεί μέχρι σήμερα.

Το έργο, έχει περάσει από… 40 κύματα, με συνεχείς καθυστερήσεις στην δημοπράτηση των υπό αναβάθμιση τμημάτων, ενώ ακόμα και σήμερα όπου έχει εξαγγελθεί ότι οι όποιες διαδικασίες ανάθεσης θα έχουν λήξει μέχρι το πρώτο εξάμηνο του έτους, πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν ανησυχίες  για την βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος αφού παρά το ότι τεχνικές εταιρείες πρόθυμες να αναλάβουν υπάρχουν, παραμένον άλυτα ζητήματα που αφορούν στην συγχρηματοδότηση από την ΕΕ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon