.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 16:45

29 παραβάσεις & 10.000 ευρώ πρόστιμα, με "μπόμπο" στη Λαμία!

 

Νεαρός... joyrider σε σουρεάλ καταδίωξη 

Στον Εισαγγελέα βρέθηκε 19χρονος στη Λαμία, που με ένα μηχανάκι «μπόμπο» αναστάτωσε την πόλη του, καθώς προκάλεσε τους αστυνομικούς να τον κυνηγήσουν, και κατόπιν έκανε όργια με τον Κ.Ο,.Κ., μαζεύοντας... 29 παραβάσεις και πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ!

Το απίστευτο σκηνικό στήθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 29/3/2018 όταν ο "ξεκράνωτος" 19χρονος με τον «μπόμπο» που δεν είχε πινακίδες, αγνόησε σήμα της τροχαίας στην πλατεία Λαού όπου γινόταν έλεγχος δικύκλων.

Έτσι ξεκίνησε 45λεπτη "καταδίωξη" (σσ. καταδίωξη... λέμε τώρα. Με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες, σε φάση που το όλο σουρεάλ σκηνικό να θυμίζει φαρσοκωμωδία) με μοτοσυκλέτες και περιπολικά μέσα στο κέντρο της Λαμίας, με τον νεαρό αναβάτη να παραβιάζει κορνάροντας STOP, μονόδρομους και πεζοδρόμους.

Μέσα σε 45 περίπου λεπτά ο οδηγός του «μπόμπου» είχε παραβιάσει όλο τον ΚΟΚ μετατρέποντας ένα απλό πταίσμα σε κάτι εξαιρετικά σοβαρό.

Σαν να μην έφτανε αυτό κατά το τελευταίο στάδιο της "καταδίωξης" και αφότου ισορρόπησε στις γραμμές του τραίνου, ο νεαρός εγκατέλειψε το μηχανάκι σε χωράφι, ενώ αργότερα κατά την πεζή καταδίωξη αντιστάθηκε (;) στους αστυνομικούς καταφέρνοντας να χαθεί στα στενά.

Τώρα, σχεδόν όλος ο ΚΟΚ βαραίνει τον 19χρονο, που αργότερα παραδόθηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της απείθειας, εξύβρισης, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ επιπλέον στερούνταν και άδεια οδήγησης για το δίκυκλο.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από την καταδίωξη που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Από ότι φαίνεται ο νεαρός πήγαινε γύρω-γύρω στη Λαμία, για να σπάσει πλάκα, και έτσι οι περαστικοί είχαν έτοιμα τα κινητά και τον περίμεναν.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 16:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon