.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 10:30

Πίστα MX και διαδρομή endurο στον ΧΥΤΑ Φυλής!

 

Στα πλαίσια ανάπλασης της περιοχής 

 

Την ανάπλαση και την μετατροπή του ΧΥΤΑ  Φυλής σε περιβαλλοντικό πάρκο σχεδιάζουν από κοινού ο Δήμαρχος Φυλής, κος Χρήστος Παππούς και του Υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε ένα έργο πνοής για την ΒΔ Αττική, ο ΧΥΤΑ θα μετατραπεί σε έναν πεδίο πολλαπλών δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, με χώρους αναψυχής, πάρκο, βοτανικό κήπο, ενώ η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών, θα εξασφαλίζεται μερική ηλεκτροδότηση του δήμου.

Πέραν όμως όλων αυτών, στα σχέδια ανάπλασης συμπεριλαμβάνονται επίσης και η δημιουργία μιας πίστας MX καθώς και μιας διαδρομής enduro / MTB! Είναι η πρώτη φορά που σε σχέδια ανάπλασης συμπεριλαμβάνονται και πεδία για τον –“δαιμονοποιημένο” στην Ελλάδα- μηχανοκίνητο αθλητισμό και ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους εκπροσώπους και φορείς των τοπικών αυτοδιοικήσεων και των περιφερειών στην Ελλάδα.

Σχέδια από πραγματικότητα απέχουν βέβαια πολύ αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες βασικής αποκατάστασης της περιοχής.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 10:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon