.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 09:43

Moto Morini - Πτώχευση

 

Βγαίνει σε πλειστηριασμό

 



H διαδικασία πτώχευσης της Moto Morini πηγαίνει απελπιστικά αργά αλλά ήδη βρίσκεται στο δρόμο για πώληση. Στις 13 Απριλίου θα βγει σε πλειστηριασμό με στόχο να πουληθούν όλα όσα έχει στην ιδιοκτησία της.

Η Moto Morini πριν λίγο καιρό έβγαλε στο “σφυρί’ το στοκ μοτοσυκλετών που διέθετε σε καινούριες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες. Παρά τις δυσκολίες του εργοστασίου, οι πωλήσεις έχουν πάει εξαιρετικά καλά, αν και η εταιρία αντιμετωπίζει προβλήματα από το Δεκέμβριο του 2009. Στην αρχή φάνηκε ότι θα σωνόταν από τον αδελφό του Silvio Berlusconi, Paolo, ο οποίος κατέχει ήδη την Garelli, ωστόσο ο Ιταλός αποχώρησε από το τραπέζι των συζητήσεων λίγο πριν τις υπογραφές.

Η αρχική τιμή που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πνευματικά δικαιώματα, περιουσιακά στοιχεία, και τον εξοπλισμό της εταιρίας, θα ξεκινήσουν στο ποσό των 5,5 εκατομμυρίων euro. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι μοτοσυκλέτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μιας και αυτές πωλούνται ξεχωριστά.
Υπάρχει και πιθανότητα να πωληθούν ξεχωριστά τα περιουσιακά στοιχεία με αρχική τιμή στα 2,6 εκατομμύρια euro.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της διοίκησης της Moto Morini Piero Aicardi: "Θα υπάρχει μειωμένη τιμή ανάλογα με την προσφορά που θα έχουμε. Σε κάθε περίπτωση ο δικαιούχος θα έχει το δικαίωμα χρήσης των δικαιωμάτων για τα επόμενα δύο χρόνια."
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Julien Dupont Απονομή βραβείων Status - Βασίλης Ορφανός »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon