.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 10:44

Chris Pfeifer vs Bobsleigh

 

Κόντρα στον πάγο

 



Ο πασίγνωστος stuntman που έχει διαπρέψει οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες της BMW, έρχεται άλλη μία φορά να ταράξει τα νερά. Οδηγώντας ένα BMW G 450 X εφοδιασμένο με καρφιά, μπήκε στην πίστα όπου κανονικά τσουλάνε τα έλκυθρα Bobsleigh με στόχο να βγάλει μία φωτογραφία μαζί. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται όμως.

Από τη μία μεριά ξεκίνησε ο Pfeifer και από την άλλη το Bobsleigh της ομάδας της BMW. Τα δύο οχήματα, έπρεπε να διασταυρωθούν στην ίδια διαδρομή, με την μοτοσυκλέτα να κινείται δεξιά της. Έπρεπε να πετύχουν τον ίδιο χρόνο, 37 δευτερόλεπτα μέχρι το συγκεκριμένο σημείο συνάντησης, ώστε να πετύχουν μία και μόνο φωτογραφία. Ένα καρέ, όπως το λένε οι φωτογράφοι, ακριβώς στα 37 δευτερόλεπτα. Φανταστείτε τι συντονισμό και ταχύτητα θέλει αυτό αλλά και ακρίβεια στους χειρισμούς μιας και το να οδηγάς μοτοσυκλέτα μέσα στο τούνελ από πάγο, σίγουρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Δεκαεννέα κάμερες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του video και ο Chris Pfeifer που φυσικά τα κατάφερε, έγινε και ο πρώτος που οδήγησε μοτοσυκλέτα μέσα σε διαδρομή για Bobsleigh

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Extreme Track Days Kawasaki ZX 10R »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon