.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 22:39

Εκδήλωση εθελοντικής δενδροφύτευσης

 

 Στην πίστα MX της Χαλκίδας

 


Η  ΑΜΛΕΧ,  Αθλητική  Μοτοσυκλετιστική  Λέσχη  Χαλκίδας, σε συνεργασία  και με  την υποστήριξη  του  Δήμου  Χαλκιδαίων  και του Δασαρχείου  Χαλκίδας  θα  πραγματοποιήσει " Εκδήλωση  Εθελοντικής Δενδροφύτευσης"  στον περιβάλλοντα  χώρο  της  Πίστας  Μηχανοκίνητου  Αθλητισμού (ΜΟΤΟCROSS),  στο Πέι Δοκού την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10.00 το πρωί.

Ανταποκρινόμενοι με προθυμία και ευαισθησία στο κάλεσμα των καιρών για βελτίωση, φροντίδα, προστασία ενός καλύτερου περιβάλλοντος και με στόχο  την αναβάθμιση και την βελτίωση του "ευρύτερου " χώρου της πίστας μας ώστε να τον απολαμβάνουμε αθλητές, μοτοσυκλετιστές  και επισκέπτες, σας  προσκαλούμε να στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας αλλά και να  γνωρίσετε από κοντά τις δραστηριότητες μας.

Η Πίστα  θα  είναι  ανοιχτή για ελεύθερη προπόνηση των αθλητών στελεχωμένη με κριτές, ασθενοφόρο και ηχητική εγκατάσταση από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.30 το απόγευμα. Από τα γνωστά "καζάνια" θα προσφερθούν σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, μεσημεριανές λιχουδιές.

Οι αθλητές και οι συντελεστές του χώρου θα δώσουν το δικό τους πρώτο παράδειγμα φυτεύοντας και "υιοθετώντας" το δένδρο τους.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ως πολίτες,  απλοί μοτοσικλετιστές,  μαθητές αλλά και ως Λέσχες Μοτοσυκλέτας, Σύλλογοι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), αθλητικά σωματεία, σχολεία, πρόσκοποι, ποδηλάτες, καθώς ως εθελοντές από την περιοχή Χαλκίδας, της Εύβοιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Και  επειδή όπως έχουν πει κάποιοι πριν από εμάς.....

“Η καλύτερη ώρα να φυτέψουμε ένα δένδρο ήταν 20 χρόνια πριν. Η δεύτερη καλύτερη ώρα είναι σήμερα”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lorenzo ή Meo; Yamaha R1 - Valentino Rossi Replica »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon