.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 16:02

Νέα πίστα MX στην Τραϊανούπολη Έβρου

 

Πολύ θετική η ανταπόκριση της τοπικής αυτοδιοίκησης

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το θέμα δημιουργίας μιας νέας πίστας MX στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τραϊανούπολης Έβρου, συζητήθηκε στα περιθώρια του πρόσφατου αγώνα για το Πρωτάθλημα Motocross Βορείους Ελλάδος που διοργανώθηκε στην πίστα Απαλού της περιοχής.

Στην συζήτηση μετείχαν μεταξύ άλλων o Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου Κρίτου Κριτής, ο οποίος και έθεσε το θέμα στον Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης και Ενέργειας Γιάνη Φαλέκα, καθώς η περιοχή στον Απαλό όπου βρίσκεται σήμερα η πίστα MX, πρόκειται να απαλλοτριωθεί προς άλλη χρήση.

Η ανταπόκριση του κου Φαλέκα ήταν πολύ θετική και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει τις δέουσες διαδικασίες που απαιτούνται για να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Τραϊανούπολη βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό τμήμα του νομού Έβρου, σε πολύ κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενώ εξυπηρετείται επίσης από έξοδο της Εγνατίας Οδού.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon