.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 11:18

Δεν πωλείται η Ducati!

 

Παραμένει στον όμιλο Volkswagen

 

Τα σενάρια περί πώλησης της Ducati, με τις φήμες για αγοραστές με “βαριά ονόματα” και πακτωλούς εκατομμυρίων να πηγαίνουν και να έρχονται, έφτασαν απ ότι φαίνεται στο τέλος τους. Όχι γιατί η Ducati πωλήθηκε αλλά ακριβώς για το αντίθετο, επειδή πλέον δεν πωλείται!

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τόσο τον CEO της Ducati, Claudio Domenicali, όσο και τον ομόλογο του στην Audi, Rupert Stadler, να επιβεβαιώνουν πως κάθε διαδικασία πλειοδοσίας έχει ακυρωθεί, με τους σύμβουλους επενδύσεων της Evercore, εταιρείας που είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα, να διακόπτει την αναζήτηση επίδοξων… μνηστήρων.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ωστόσο “φρένο” στην όλη διαδικασία μάλλον έβαλαν τα συνδικάτα των εργαζομένων στον όμιλο (VAG), των οποίων οι εκπρόσωποι, κατέχουν τις μισές θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 11:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon