.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 16:24

Ρεκόρ κυβισμού για μοτοσυκλέτα από την Kίνα

 

V2 1800 κ.εκ. από την Longjia

 

Θυμάστε που πριν μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί στο ότι οι Κινέζοι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται πολύ σύντομα και στους μεγάλους κυβισμούς; Ε λοιπόν, το “σύντομα”, είναι γεγονός!

Mια φωτογραφία από το υπό κατασκευή περίπτερο της  Longjia στην έκθεση CIMA, που θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή (22/09), αποκαλύπτει ένα πολύ όμορφο είναι ή αλήθεια μοντέλο της κατηγορίας cruiser / bobber, με το όνομα “LJ1808”

Μπορεί το όλο story να περνούσε απαρατήρητο, όμως το LJ1808 φέρει αερόψυκτο V2 της S&S παρακαλώ, χωρητικότητας 1808 κ.εκ., ανάγοντας το στην μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσυκλέτα παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Κίνα.

Ο κινητήρας της αμερικανικής S&S είναι ο V111, ο οποίος στη αγορά των ΗΠΑ κοστίζει 5.500 δολάρια, ενώ με την απόδοση στους 115 ίππους, το LJ1808 σπάει και άλλο ένα ρεκόρ, αυτό της ισχυρότερης μοτοσυκλέτας παραγωγής από την Κίνα.

Τώρα για το πότε και σε ποιες ακριβώς αγορές θα λανσαριστεί το LJ1808 ανά τον κόσμο δεν το γνωρίζει κανείς ακόμα. Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο θα είναι η τιμή του... φθηνό δεν θα είναι σίγουρα αλλά τηρουμένων των αναλογιών ίσως κάνει την... "ζημιά" του! 

Άντε και εις ανώτερα!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 17:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon