.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:10

Δεύτερη φορά σε πιάνουν μεθυσμένο; Δια βίου αφαίρεση διπλώματος!

 

Το υπουργείο δικαιοσύνης “καθαρίζει” το αλκοόλ από τους δρόμους

 

Νέες πολύ αυστηρές διατάξεις προωθούνται από του Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ότι αφορά στις κυρώσεις που θα επιβάλλονται σε όσους συλληφθούν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός κος  Σταύρος Κοντονής, σε επιτροπή συγγενών θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στους δρόμους  λόγο υπαιτιότητας μεθυσμένων οδηγών, η δικαιοσύνη θα είναι πλέον αμείλικτη στο συγκεκριμένο θέμα, συμπλέοντας με το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

Αν λοιπόν κάποιος συλληφθεί για πρώτη φορά να οδηγά υπό την επήρεια αλκοόλ, θα του αφαιρείται το δίπλωμα για διάστημα το οποίο ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά μπορεί να φθάνει ακόμα και τα μερικά χρόνια!

Στην περίπτωση δε που ένας οδηγός συλληφθεί για δεύτερη φορά να οδηγά μεθυσμένος, τότε το δίπλωμα θα του αφαιρείται δια βίου, χωρίς καμία δυνατότητα επανάκτησης του!
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 16:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon