.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 15:34

27η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία 

 

180 περίπου μοτοσυκλετιστές και περισσότεροι από 400 επισκέπτες, παραβρέθηκαν και πήραν μέρος στις ποικίλες εκδηλώσεις της 27ης Πανελλήνιας Συνάντησης Enduro, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης (OΔΙΚΟ), το τετραήμερο 7-10 Σεπτεμβρίου, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο ΟΔΙΚΟ εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου για τον απολογισμό της 27ης Πανελλήνιας Συνάντησης Enduro, το οποίο και επισυνάπτουμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περίπου 180 μοτοσυκλετιστές και πάνω από 400 επισκέπτες συμμετείχαν στην 27η Πανελλήνια Συνάντηση Βουνού (Enduro) που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βελβεντού.

Ο καταπράσινος χώρος, κατά κοινή ομολογία από τις πιο όμορφες περιοχές για κατασκήνωση στην ιστορία του θεσμού, υποδέχτηκε από το απόγευμα της Πέμπτης αναβάτες από 25 λέσχες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το παρόν έδωσε και ένας Γερμανός μοτοσυκλετιστής που πληροφορήθηκε για την εκδήλωση κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στις χώρες της Βαλκανικής.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro, το δεύτερο σε μαζικότητα γεγονός της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας φιλοξενήθηκε, για πρώτη φορά στο Νομό Κοζάνης, από τον Ο.ΔΙ.ΚΟ. Είναι το ετήσιο ραντεβού όλων αυτών των ανθρώπων που βρίσκουν στη μοτοσυκλέτα ένα μέσο περιήγησης, άθλησης, διασκέδασης και επαφής με τη φύση.

Το τετραήμερο περιλάμβανε συναυλίες (Μωρά στη Φωτιά την Παρασκευή, live ROCK και ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ το Σάββατο), βραβεύσεις, ασφάλτινο εκδρομικό στον Υ/Σ της Δ.Ε.Η. και στα Μπουχάρια του Μικρόβαλτου, μοτοπαιχνίδια και Test Rides καινούργιων μοντέλων από τις εταιρείες HONDA RED RIDERS και HUSQVARNA MOTO-ACTION. Επίσης έδωσε τη δυνατότητα σε πλήθος επισκεπτών να γνωρίσουν τον πανέμορφο χώρο του Σκεπασμένου, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Βελβεντού, το Μετόχι και το χώρο του ΑΣΕΠΟΠ όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα γνωστά για τη νοστιμιά τους ροδάκινα της περιοχής.

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε το χωμάτινο εκδρομικό που επιμεληθηκαν, χάραξαν και σηματοδότησαν τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Βελβεντού. 50 χιλιόμετρα στις δασωμένες πλαγιές των Πιερίων, ικανοποίησαν με τη δυσκολία τους και τους πιο απαιτητικούς φίλους της χωμάτινης οδήγησης.

Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία του Βελβεντού για τη φιλοξενία και πάνω απ’ όλα τους εθελοντές που με την άοκνη προσπάθειά τους εξασφάλισαν ένα όμορφο τετραήμερο για όλους.








Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 15:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon