.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 17:46

Ιόνια Οδός: Ρυθμίσεις μεταξύ Φιλιππιάδας-Πέρδικας

 

Έως 1η Αυγούστου λόγω εργασιών

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα μεταξύ Φιλιππιάδας και Πέρδικας Ιωαννίνων, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών σύνδεσης του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Πέρδικα – Εγνατία.

Ειδικότερα, έως και την Τρίτη 1η Αυγούστου, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Φιλιππιάδας έως το προσωρινό τέλος του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Πέρδικας Ιωαννίνων. Κατά το ανωτέρω διάστημα:

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα κατευθύνονται στον προορισμό της επιλογής τους.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αντίρριο, διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα προσεγγίζουν τον Α/Κ Φιλιππιάδας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω ρυθμίσεων, θα ισχύει αποκλεισμός όλων των κλάδων εισόδου και εξόδου από και προς τον αυτοκινητόδρομο των Ανισόπεδων Κόμβων Τερόβου και Γοργόμυλου, καθώς και του Ημικόμβου Αμμότοπου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 17:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon