.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 13:08

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό σήμερα 18 Ιουλίου

 

Λόγω εργασιών συντήρησης

 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, ανακοίνωσε η Νέα Οδός. Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αντιρρίου και Μεσολογγίου, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της σήραγγας της Καλυδώνας.

Οι ρυθμίσεις θα λάβουν μέρος σήμερα 18 Ιουλίου από τις 21:00  έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου όταν και θα ισχύει ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.

Αντίστοιχα,  τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο) και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού μέσω του Α/Κ Αντιρρίου.

Η Νέα Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 13:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon