.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 12:37

O Putin και η "πρωτότυπη" Mitsubishi μοτοσυκλέτα του...

 

Σάλος από τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας

 

Στην πρόσφατη επίσκεψη του στην έκθεση  Innoprom στο Γεκατερίνεμπουργκ της Ρωσίας, ο Vladimir Putin έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το περίπτερο των Ιαπώνων κατασκευαστών και είχε συνομιλίες με εκπροσώπους των εταιρειών που βρέθηκαν εκεί. 

Μιλώντας με τα στελέχη της Mitsubishi και ενώ δημοσιογράφοι και κάμερες κατέγραφαν συνεχώς, δήλωσε “Έχω μια μοτοσυκλέτα της εταιρείας σας, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν την οδηγώ συχνά”.

Μετά από αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναζητήσεις στο Google για την… Mitsubishi μοτοσυκλέτα του Putin ήταν εκατοντάδες χιλιάδες, χωρίς φυσικά να μπορεί να βρεθεί κάτι (άντε; Γιατί άραγε…) 

Πολλοί συνωμοσιολόγοι άρχισαν τα σενάρια για ειδικό “μυστικό" μοντέλο Mitsubishi μοτοσυκλέτας, το οποίο έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για τον Putin (που πετάει, έχει κανόνι πλάσματος, πυρηνικό αντιδραστήρα και τέτοια) ενώ άλλοι, πιο προσγειωμένοι, αναρωτήθηκαν αν ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε ποτέ συμπεριλάβει αυτή την μοτοσυκλέτα στις φορολογικές του δηλώσεις.

Το πράγμα μπλέχτηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο εκπρόσωπος του Putin ανάφερε ότι “υπάρχουν πολλές μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του προέδρου και έχει οδηγήσει μερικές από αυτές”, φουντώνοντας την φλόγα αντί να την σβήσει, για να έρθει τελικά μια επίσημη ανακοίνωση από το Κρεμλίνο, που απλά ανέφερε ότι ο πρόεδρος Putin είχε οδηγήσει κάποτε μια μοτοσυκλέτα που ήταν Kawasaki και όχι Mitsubishi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 14:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon