.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 14:00

Yamaha: Ανάκληση για τις νεανικές ζακέτες "Paddock Blue"

 

Λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς της Ε.Ε.

 

Σε ανάκληση όλων των νεανικών ζακετών με κουκούλα, “Yamaha Paddock Blue”, προχωρά η Yamaha. Η ανάκληση αφορά τα μεγέθη 12-14 που πωλήθηκαν από το 2014 έως σήμερα επειδή δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Ε.Ε., καθώς διαθέτουν κορδόνι/κορδόνι που σφίγγει με μήκος μεγαλύτερο από 150 cm.

Οι νεανικές μπλούζες με κουκούλα Yamaha Paddock Blue που επηρεάζονται προορίζονταν για παιδιά με ύψος έως 128 cm ή 140 cm, ηλικίας έως 7-8 ετών ή 9-10 ετών αντίστοιχα.

Οι πελάτες παρακαλούνται να επιστρέψουν τα είδη ρουχισμού που επηρεάζονται στον αντιπρόσωπο της Yamaha και θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Συνιστάται σε όλους τους πελάτες που πιστεύουν ότι διαθέτουν μία από τις νεανικές μπλούζες με κουκούλα οι οποίες ανακαλούνται, ή δεν είναι βέβαιοι για το ακριβές μοντέλο που έχουν αγοράσει, να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο της Yamaha.

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο της Yamaha στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 14:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon